fredag 3 februari 2012

Ge ut denna blogg som bok?????

Jag får ibland förfrågningar om att ge ut denna blogg som bok. Jag vet inte om det är en bra idé, därför kära läsare vill jag för en gångs skull har er hjälp med att besvara enkäten här till vänster.

Tack för din åsikt!!! Jag lovar inte att jag följer enkätsvaren!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Med kunskap kommer självkritik, så det är ingen idé att kritisera, förstår jag egentligen. Men jag måste bara inflika: DU SKRIVER INTE BRA!

Dåligt hur, kanske du undrar?

- Dels språkligt, i och med att du inte använder styckeindelning och har en nivå på ditt språk som en medelmåttig gymnasieelev med högst VG ( vilket är helt ok men himla lätt att få:p).

Vissa sakar kan man ju rätta i redigeringen även om jag skulle tycka synd om ditt förmodade bokförlag.

Framförallt dåligt då du skriver långa haranger utan något speciellt, livfullt, känslosamt, tankeväckande eller har någon form av individuella språkfigurer att komma med.

Folk som har röstat för att du bör ge ut din blogg som bok- läs den ni, jag bara skakar på huvudet i förundran över hur dålig smak vissa har.



/ Laura, ej borderline

Peter Midas sa...

Hej Laura!
Tack för din välformulerade kritik. En sak slår mig i din kommentar, har du aldrig funderat över den givetvis blott teoretiska möjligheten att du själv har dåligt omdöme? Är du verkligen säker på att det inte är för att du känner dig träffad i vissa inlägg som du kritiserar mitt språk. Jag tar tacksamt emot verkliga påpekanden där du visar i texten vad som är så uselt. Några allmänna kommentarer av den typ du levererar betraktar jag bara med överseende. Du måste komma ihåg att de som läser har olika kunskap och olika förutsättningar, jag skriver för alla, men kan konstatera att när jag skriver mera kärnfullt och tankeväckande är det många borderline som reagerar negativt och det är inte det som är målet med bloggen. Den är till för att stödja anhöriga, inte de som själva är borderline. Därför måste man av hänsyn vara lite ödmjuk, de som är borderline har det tungt nog ändå!

Hör gärna av dig!